Ciocolata este asociată cu sentimente de dragoste și fericire. Prezintă o istorie vastă, de la boabele de cacao, până la deserturi spectaculoase. La evenimentele la care luăm parte, pe candy bar-uri, prăjiturile cu ciocolată sunt nelipsite. Delicatesele de ciocolată sunt dorite și apreciate.
Există multiple tipuri de ciocolată, iar Cofetăria Pralina oferă o gamă variată de prăjituri delicioase cu ciocolată, satisfăcând toate gusturile. Printre cele mai rafinate și îndrăgite deserturi sunt:
- Cupe ciocolată și caramel sărat;
- Trei ciocolate;
- Capodopera;
- Mousse ciocolată;
- Ferero Rocher;
- Tort Napoleon.
Cupe ciocolată și caramel sărat
Combinația dintre caramel sărat și ciocolată este una dintre cele mai populare și dorite combinații. Gustul dulce și sărat se îmbină perfect. Cupele de ciocolată oferă o textură crocantă, iar caramelul sărat are o consistență moale. Un desert divin pentru iubitorii de caramel.
Trei Ciocolate
Imaginează-ți un desert cu trei straturi de ciocolată, o adevărată plăcere culinară. La bază se află un strat generos de ciocolată neagră, urmat de un strat de ciocolată cu lapte și în final un strat de ciocolată albă, delicată și fină.
Capodopera
Capodopera are la bază un blat de vanilie, mousse de brânză cu o inserție de fructe de pădure și un mousse de ciocolată cu lapte. Iar o glazură delicată de ciocolată albă completează prăjitura. Fie că este vorba de o petrecere cu prietenii sau un eveniment important, acest desert a fost mereu apreciat și savurat cu entuziasm.
Minimousse
Există o varietate de minimousse-uri, însă mousse-ul cu ciocolată se potrivește pentru orice ocazie, fiind îndrăgit de la mic la mare. Are o prezență elegantă, fiind un deliciu cu textura sa autentică de ciocolată.
Sunt atât de apreciate datorită gustului fin, texturii ușor aerate și delicate. Aceste mousse-uri sunt o alternativă la deserturile dense și grele.
Ferero Rocher
Monoporția Ferero Rocher are la bază un blat daquoise de alune, cremă namelaka de ciocolată și alune care te poartă spre o cremă bavareză delicioasă cu ciocolată și alune. Iar stratul final de ciocolată presărat cu bucăți de alune oferă o experiență crocantă. O prăjitură elegantă, plină de savoare.
Napoleon
Tortul Napoleon, desertul popular al cofetăriei Pralina. Un desert clasic, din ingrediente de calitate. Blatul umed de cacao este bine însiropat, iar crema de ciocolată și frișca completează felia de tort. Învelit într-un sos delicios de ciocolată, conferă o notă de eleganță desertului.
Dacă încă nu ai încercat aceste deserturi delicioase cu ciocolată, te așteptăm în cofetăriile noastre.